Project Description

Vizualizeaza site-ul

CINE ESTE MICAPUBLICITATE

Mica Publicitate.ro este un site de anunturi online detinut de o echipa tanara si entuziasmata de a se lansa intr-un domeniu plin de provocari. Website-ul ofera servicii de publicare anunturi de vanzare sau inchirere.

MISIUNEA ECHIPEI ENDD

Sarcina echipei End Soft a fost diversa. SEO pentru ocuparea unor pozitii de top pe cuvinte specifice domeniului. Am oferit servicii de analiza, management si contribuirea cu idei noi la dezvoltarea proiectului. Pe langa acestea am realizat grafica intregului website (UI/UX) si dezvoltarea acestuia prin implementarea functionalitatilor specifice unui website de anunturi. Website-ul este in continua dezvoltare iar marketingul online in curs.

PUNCTE FORTE

Urmarirea si pastrarea in permanenta a simplitatii in grafica cat si in usurinta utilizarii intregului site pentru utilizatori, atat pentru cumparatori, cat si pentru vanzatori. O alta provocare este cea de Promovare de tip SEO – pozitii de top pentru cuvinte cheie cum ar fi “mica publicitate” (simplu sau pe orase), “anunturi electrocasnice“, “anunturi electronice“, “anunturi ceasuri“, “anunturi afaceri” si multe altele…

RESPONSIVE DESIGN

tableta

mobil

PAGINI CU GRAFICA SPECIALA

ANIMATII AJUTATOARE

DESIGN SI DEZVOLTARE

90%

RESPONSIVE DESIGN

70%

MARKETING ONLINE

50%