Expert Implant

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2018/03/OT130Y1-expert-implant-.jpgVizualizeaza site-ulhttps://www.endd.ro/wp-content/uploads/2018/03/OT130Y1_02_02.jpghttps://www.endd.ro/wp-content/uploads/2018/03/logo-animat.gif

CINE ESTE EXPERT IMPLANT

Din 1995 clinica stomatologica privata Expert Implant ofera servicii stomatologice complete, care au un singur scop: acela de a oferi ingrijire dentara de calitate, accesibila tuturor!

MISIUNEA ECHIPEI ENDD

Sarcina noastra a fost de a clasifica si de a prezenta in mod logic toate serviciile si evidentierea catorva dintre ele. De asemenea, a fost important sa se furnizeze un plan interactiv, care permite utilizatorului sa contacteze usor cabinetul si localizarea lui pentru orice cetatean strain venit in Romania.

PUNCTE FORTE

Scopul proiectului a fost acela de a reprograma complet site-ul anterior și de al trece la nivelul următor. Noul site a trebuit sa furnizeze utilizatorului toate informatiile despre cum funcționeaza cabinetul stomatologic si a trebuit sa informeze serviciilor lor speciale cum ar fi All on 4 si All on 6.

RESPONSIVE

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2018/03/responsive-1.jpg

WEB DESIGN

90%

RESPONSIVE DESIGN

70%

PREZENTARE

100%

Dupa luni de munca persistenta si cercetare intre echipa si client, am oferit un site inovator pentru Expert Implant. Site-ul are ca scop sa-si informeze clientii sai, sa-si impuna o noua imagine printre alte clinici stomatologice de top si nu in ultimul rand functia de promovare a serviciilor.

PAGINI CU GRAFICA SPECIALA

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2018/03/ORL5731_02.jpg

Indiferent daca este vorba de site-ul dvs. de afaceri de mici dimensiuni, magazin online, aplicatie interactiva sau interfata de administrare, intotdeauna aplicam principiile de proiectare centralizate spre utilizator pentru a crea un design elegant si placut. Echipa End Soft Design se angajeaza sa ofere utilizatorilor bucuria de a descoperi. Dezvoltam aplicatii web dedicate, platforme de tranzactii si solutii mobile care sunt puternice, flexibile, scalabile.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.