Expert Implant

WORDPRESS

După luni de muncă persistență și cercetare între echipă și client, am oferit un site inovator pentru Expert Implant.

După luni de munca persistenta si cercetare intre echipa si client, am oferit un site inovator pentru Expert Implant. Site-ul are ca scop sa-si informeze clientii sai, sa-si impuna o noua imagine printre alte clinici stomatologice de top si nu in ultimul rand functia de promovare a serviciilor.

DESPRE Expert Implant

Din 1995 clinica stomatologica privata Expert Implant ofera servicii stomatologice complete, care au un singur scop: acela de a oferi ingrijire dentara de calitate, accesibila tuturor!

SOLICITARE

Sarcina noastra a fost de a clasifica si de a prezenta in mod logic toate serviciile si evidentierea catorva dintre ele. De asemenea, a fost important sa se furnizeze un plan interactiv, care permite utilizatorului sa contacteze usor cabinetul si localizarea lui pentru orice cetatean strain venit in Romania.

SERVICII

Scopul proiectului a fost acela de a reprograma complet site-ul anterior și de al trece la nivelul următor. Noul site a trebuit sa furnizeze utilizatorului toate informatiile despre cum funcționeaza cabinetul stomatologic si a trebuit sa informeze serviciilor lor speciale cum ar fi All on 4 si All on 6.

RESPONSIVE

Indiferent dacă este vorba de site-ul dvs. de afaceri de mici dimensiuni,
magazin online, aplicație interactivă sau interfață de administrare,
intotdeauna aplicăm principiile de proiectare centralizate spre utilizator pentru a crea un design elegant și plăcut.
Echipa End Soft Design se angajează sa ofere utilizatorilor bucuria de a descoperi.

Dezvoltăm aplicații web dedicate, platforme de tranzacții și
soluții mobile care sunt puternice, flexibile, scalabile.