Expert Implant

WORDPRESS

După luni de muncă persistență și cercetare între echipă și client, am oferit un site inovator pentru Expert Implant.

Site-ul are ca scop sa-si informeze clientii sai, sa-si impuna o noua imagine printre alte clinici stomatologice de top si nu in ultimul rand functia de promovare a serviciilor.

DESPRE Expert Implant

Din 1995 clinica stomatologica privata Expert Implant ofera servicii stomatologice complete, care au un singur scop: acela de a oferi ingrijire dentara de calitate, accesibila tuturor!

SOLICITARE

Sarcina noastra a fost de a clasifica si de a prezenta in mod logic toate serviciile si evidentierea catorva dintre ele. De asemenea, a fost important sa se furnizeze un plan interactiv, care permite utilizatorului sa contacteze usor cabinetul si localizarea lui pentru orice cetatean strain venit in Romania.

SERVICII

Scopul proiectului a fost acela de a reprograma complet site-ul anterior și de al trece la nivelul următor. Noul site a trebuit sa furnizeze utilizatorului toate informatiile despre cum funcționeaza cabinetul stomatologic si a trebuit sa informeze serviciilor lor speciale cum ar fi All on 4 si All on 6.

RESPONSIVE

Indiferent dacă este vorba de site-ul dumneavoastră de afaceri de mici dimensiuni, magazin online, aplicație interactivă sau interfață de administrare, întotdeauna aplicăm principiile de proiectare centralizate spre utilizator pentru a crea un design elegant și plăcut.

Dezvoltăm aplicații web dedicate, platforme de tranzacții și soluții mobile care sunt puternice, flexibile, scalabile.