Ansamblu Rezidential Mara Residence

Conceptul de viata pe care il propune Mara Residence se regaseste in principalele avantaje de care se vor bucura viitorii sai locatari:

 Este unicul proiect rezidential din Oltenia,aflandu-se la circa 8 km de centrul Craiovei , la aproximativ 2km de soseaua de centura,pe raza comunei Circea.

 Ansamblul in care este integrat noul proiect de locuinte va dispune de terenuri de sport si zone de agrement, oferind astfel un confort sporit viitorilor locuitori.

a

a Accesul catre oras este foarte facil, putindu-se face din soseaua de centura pe toate caile de acces.

 
 


Ideea care a stat la baza acestui proiect a fost aceea de a oferi craiovenilor posibilitatea unui mod de viata care s-a pierdut cu timpul, in spiritul aglomerat si agitat al metropolei. Intr-un oras in care intimitatea tinde sa se masoare in grosimea peretului care ne desparte de apartamentul vecinului, exista tot mai multi oameni care resimt nevoia unei CASE A LOR, in adevaratul sens al cuvantului.

Viitorul complex Mara Residence a aparut din dorinta de a le reda tinerilor sansa de a-si trai cu bucurie viata de familie intr-un spatiu generos, care le garanteaza intimitatea si linistea, un loc pe care sa il poata numi "acasa".
 
 

 Acces usor de la complex la hipermarketuri, la aprox 2 km fiind Metro, la 5km Selgros, 15 min pe centura Pic.
 

a

a Ansamblul beneficiaza de toate dotarile complete de infrastructura: curent electric, gaze naturale, alimentare cu apa generala, canalizare pentru apa menajera si pluviala la o statia de epurare ecologica, strazi largi, iluminat stradal.