Software flux cereri de investiții interne Decathlon

Aplicații

Decathlon – aplicație cereri de investiție

Decathlon este o firmă recunoscută la nivel mondial ca fiind una dintre cele mai companii de producere și desfacere de articole sportive. Produsele lor au câștigat aprecierea clienților, motiv pentru care în foarte scurt timp au devenit un brand preferat de toți pasionații de sporturi. Echipa lor ne-a contactat pentru a-i ajuta cu fluidizarea și simplificarea procesului de depunere a unor cereri de investiții, în așa fel încât acesta să fie mult mai simplu și mai eficient pentru companie.

DESPRE Decathlon

Decathlon este o companie cu rădăcinile în Franța, care a fost înființată în anul 1976. De atunci și până astăzi, aceasta a confecționat articole și aparate sportive, dar și îmbrăcăminte și accesorii dedicate timpului petrecut în aer liber. Astăzi, Decathlon este un brand cu renume, prezent 45 de țări, cu un total de peste 1400 de magazine în întreaga lume. În România, primul magazin Decathlon a fost deschis în anul 2009, iar 10 ani mai târziu, în țara noastră existau aproximativ 25 de locații.

SOLICITARE

Ei ne-au transmis că își doresc ca procesul de cereri de investiții să fie mult mai simplu și mai fluidizat, așa încât, atunci când compania își dorește să aplice pentru o astfel de procedură să o poată face mult mai eficient și mai rapid. Cu alte cuvinte, brand-ul avea nevoie de o metodă validă, prin care, indiferent că ar fi vorba despre pixuri sau despre utilaje mai mari și foarte costisitoare, să poată crea și transmite cereri de investiții cât mai simplu.

SERVICII

Soluția pe care le-am propus-o celor de la Decathlon a fost dezvoltarea unei aplicații de validare a cererilor de investiții, care ar putea apărea în cadrul companiei. Astfel, am creat pentru ei o aplicație online care oferă posibilitatea de setare a rolului de utilizator și a drepturilor aferente acestora, astfel încât verificarea și validarea cererilor să fie mult mai ușor de realizat.

Dezvoltare Software

RESPONSIVE

Despre

Cerere de investiții Decathlon

Scop: Fiecare magazin este configurat separat, iar cererea de investiții depusă pe un magazin va parcurge fluxul setat.

  • Generarea fluxului de configurare pentru un magazin – în acest pas se generează numărul de cenzori și de praguri, iar apoi acesta se alocă unui magazin prin selectarea responsabililor pentru fiecare cenzor și a pragurilor (valori numerice)
  • Deschiderea unei cereri de investiții care va fi aprobată conform fluxului pentru magazinul respectiv