Project Description

Noul website Popp & Asociatii este unul dintre cele mai noi proiecte importante realizate de catre echipa End Soft Design. Proiectul ne permite să reflectăm mai bine competența și caracterul actual al echipei, combinând competentele noastre într-un website coerent si bine inchegat. Am fost capabili de a realiza acest lucru la cele mai bune capacitați ale noastre grație excelentei colaborari în echipă cu Mihai A. Ganea, Director Marketing-Vânzări din echipa Popp si Asociatii.

Vizualizeaza site-ul

DESPRE POPP & ASOCIATII

Gama de servicii pe care compania POPP & ASOCIAŢII le oferă vizează o mare parte a domeniilor de activitate din construcții. Pornind de la proiectarea structurilor, care reprezintă principala activitate a companiei, continuând cu studii dintre cele mai diverse și încheind cu domeniul consultanței și cel al managementului de proiecte, POPP & ASOCIAŢII și-a creat o poziție de lider în piața construcțiilor prin diversitatea și calitatea fără compromis a serviciilor oferite.

SOLICITARE

S-a dorit inca de la bun inceput un website complet nou, cu un design unic. Deasemeni, una dintre cerintele de baza au fost ca firma care preia proiectul sa ofere si partea de video dar si partea de foto. Astfel fiind realizate 4 videoclipuri si 15 sedinte foto pentru anumite cladiri din portofoliul clientul. De asemenea, s-a dorit ca website-ul sa fie cat mai customizabil print-un CMS, pentru a se putea interveni ulterior cu usurinta.

SERVICII

Respectand manualul de identitate am combinat armonios experienta noastra UX/UI, creativitatea cu care ne-am obisnuit clientii dar si functionalitati spectaculoase dezvoltate pentru acest proiect. Cu toții am fost de acord ca să folosim cuvinte îndrăznețe, inspirationale și imagini spectaculoase care vor fi cheia succesului pentru noul website. Treaba noastră a fost să completăm aceste elemente cu un design transparent și bine împarțit pe cadre.

Video

unul din cele 4 videoclipuri realizate

Website

Design

UI STYLE GUIDE

RESPONSIVE

Website-ul a fost proiectat pentru mai multe dimensiuni de ecran, asigurându-se că utilizatorul obține o experiență unificată pe diferite dispozitive: mobil, tableta si desktop.

Navigare

UN CADRU = UN SCROLL