Project Description

O relizare de magazin online spectaculoasa prin interconectarea unui ecommerce pe platforma WordPress cu ERP-ul SAP.

Detalii proiect

  • In baza manualului de identitate a fost realizat un design modern si Responsive (adaptabil pe dispozitivele mobile) cu respectarea culorilor din brand.
  • Au fost realizate numeroase incercari de prezentare a produselor si a multor elemente specifice din proiect.
  • Website-ul ofera diverse tipuri de promotii dar si accesul la Clubul RAO care va deschide usa la discounturi permanente de 20% la orice carte achizitionata.

Prezentare produs A

Prezentare produs B

Vizualizaza site-ul

Elemente performante

Paginatia a fost eliminata fiind utilizat un sistem de incarcare inteligent a informatiei pe masura ce derulezi pagina (vertical dar si orizontal uneori) astfel fiind protejate resursele serverului dar oferind si o experienta vizuala deosebita utilizatorilor

Rezultate excelente

Doua search-uri performante dedicate proiectului deservesc website-ul. Unul pe banda rosie prezenta peste tot in website si care furnizeaza rezultate instante pe diverse categorii de informatii (nume carte, autor etc). Celalalt in zona de autori ce ofera o filtrare foarte rapida, in timp real dedicat doar autorilor.

Elemente de design din etapa de creatie

Abilitati necesare

  • O relizare de magazin online spectaculoasa prin interconectarea unui ecommerce pe platforma WordPress cu ERP-ul SAP
Planificare proiect 98%
Graphic Design 92%
HTML5, CSS3 80%
PHP, Java Script 98%

Planificarea initiala a conceptului

Dupa doua sesiuni de intalniri, multe cafele si liste intregi de idei echipa noastra de graficieni a schitat primele doua directii grafice.

Propuneri grafice & Revizii

Dupa inca o intalnire in care au fost dezbatute conceptele grafice a fost aleasa o idee pe care s-au aplicat mai multe revizii astfel incat conceptul creativ sa imbine nevoile de buisness ale Editurii RAO.

Livrare proiect

Dupa 3 luni de munca in zona de programare in care au fost implicati doi programatori experimentati conceptul grafic a prins viata.

Cat ar costa? Afla imediat!