Descriere proiect

Poti vizualiza proiectul la urmatorul link:

www.alvergreen.ro

CINE ESTE ALVER GREEN

Alver Green este o firma tanara, aparuta pe piata din Romania în 2014, dar infiintata de persoane cu o experienta vasta si care activeaza in domeniul vanzarilor de peste 10 ani. Oferta Alver Green este variată și cuprinde produse de menaj si curatenie, articole de unica folosinta, saci menajeri, detergenti, articole din hartie si multe altele.

MISIUNEA ECHIPEI ENDD

Noul design propune o abordare inovativa a modului de prezentare a produselor. Pe langa modul clasic prin care utilizatorii pot filtra adanc sau naviga prin categorii intuitive am propus un nou mod de grupare a produselor, respectiv dupa domeniul de activitate al potentialului client Alver Green. De ex. Produse recomandate restaurantelor.

PUNCTE FORTE

Sa fie construit pentru toate tipurile de display-uri, adica responsive. Realizarea unei magazin cu categorii de produse care sa aduca pe fiecare potential vizitator si/sau client, atat vizual cat si contextual, cat mai aproape de spiritul brandul Elver Green. Functia  „CERE COTATIE” faciliteaza semnificativ cresterea conversilor. .

WEB DESIGN

90%

RESPONSIVE DESIGN

70%

ECOMMERCE IN DEVENIRE

50%