NOVA-VENTO – cross the limits

web-endsoft-portofoliu-nova-ventoUn site modern, perfect adaptat continutului, cu home page interactiv si atractiv, adaptat perfect specificului firmei, a constituit o provocare si un succes pentru echipa noastra.

Website: www.nova-vento.ro

Mai multe

IHB – International House Bucharest, Language Training Center

ih-web-endsoft-portofoliu

Site-ul creat pentru clientul nostru International House Bucuresti, este un site responsive pentru care am fost solicitati sa creem o serie de zone de interes special, cum este platforma Quiz de testare a cunostintelor de limbi straine (pentru limbile engleza, franceza, germana si spaniola), platforma care inglobeaza mai multe posibilitati de raspunsuri corecte (1 sau mai multe), dar permite si redactarea raspunsurilor de catre cursanti.

Website: www.ih.ro

Mai multe

Tonomatograph.com – probabil unul dintre cele mai bune softuri online pentru….

tonomatographTonomatograph.com – probabil unul dintre cele mai bune softuri online pentru grafica.

Un software 100% romanesc!

Echipa End Soft Design a dezvoltat Tonomatul de grafica, acest software web care se adreseaza atat incepatorilor cat si profesionistilor in grafica digitala, punandu-le la dispozitie o „banca” de elemente grafice utile, de font-uri si formate, care sa ii ajute in realizarea in cel mai scurt timp a unor produse grafice de calitate superioara, fara un efort deosebit, gata pentru print. Momentan doar varianta Desktop. Lucram si la varianta aplicatiei pentru dispozitivele mobile.

Website: www.tonomatograph.com

Mai multe

Synevo Romania

synevo-ro-end-soft-design-portofoliuWebsite de prezentare si portal medical pentru Compania Synevo Romania.  Synevo.ro este un portal Complex, in continua dezvoltare, care contine intro animat, prezentarea companiei si a locatiilor acesteia, dictionar medical in lista de servicii medicale si multe altele.
Website: www.synevo.ro

Mai multe

CARANDA – specialistii acumulatoarelor

caranda-baterii

Un site deosebit, creat special pentru o firma de succes in domeniul producerii si comercializarii bateriilor, acumulatorilor si echipamentelor conexe, Caranda, a doua firma de acest gen in Romania.

Website: www.caranda.ro

Mai multe

Suntech

suntech-web-endsoft-portofoliu

Suntech, firma de top in domeniul tehnicii de umbrire, are acum un site in care clientii regasesc cu usurinta toate detaliile necesare unei achizitii, site-ul fiind captivant si in acelasi timp accesibil si logic structurat. Paletarul complex, elaborat de colegii nostrii in java script poate fi vizualizat si editat din sectiunea de administrare, site-ul continand in plus si fotografii explicite si documente downloadabile pentru fiecare produs in parte.

Website: www.suntech-romania.ro

Mai multe

Free Ride Bikes

free-ride-bikes-endd-portofoliu

Ilustrand conceptul dinamic al site-ului, echipa EndSoftDesign a decis implementarea unui search cu o structura avansata si filtre custom pentru fiecare categorie de produse. Mentinerea si organizarea bazei de date in conformitate cu categoriile si link-urile din varianta veche a site-ului si incadrarea acestora in noul format, mult mai atractiv, au constituit o provocare interesanta pentru colegii nostrii.

Website: www.freeridebikes.ro

 

OSL Group

osl-group-comCompanie franceza, expert international  in prelucrarea  pieselor de precizie pentru sectorul serviciilor petroliere. OSL Group ofera si consultanta pentru proiectele din acest domeniu. Cu un important know-how și o rețea de parteneri  la nivel international, este in pozitia de a gestiona fiecare pas al proiectului dumneavoastra. Un site animat, atragator si modern, pe care ne mandrim sa-l avem in portofoliu. Site-ul este un concept original 100%, care porneste de la sigla OSL. Este construit Responsive Design si utilizeaza platforma WordPress.

Website: www.osl-group.com

Mai multe

Skela

skela

Site-ul destinat Skela, are ca punct central Logo-ul firmei, si este realizat in culori pastelate, cu aspect modern, si transparente plasate ingenios, care sa sublinieze grafic elementele principale ale design-ului.

Filtrele create permit accesul rapid catre produsele firmei, ajutand vizitatorul sa isi defineasca concret nevoile, sa gaseasca raspunsuri la intrebari. Site-ul este realizat bilingv si se adreseaza atat vizitatorilor autohtoni, cat si vorbitorilor de limba engleza. Menu-ul este generos si cuprinde diferite tipuri de formulare pentru cererile de cotatii.

Website: www.skela.ro

Mai multe

Catei la moda – Novel Design

Magazin online de prezentare si vanzare  accesorii vestimentare pentru prietenii nostrii cei mai credinciosi – cainii . Magazin online conceput pe platforma WordPress.

Website: www.cateilamoda.ro

Mai multe

Chic Victim

Magazin online de prezentare si vanzare accesorii vestimentare pentru femei, desenat de mana. Oferta extrem de larga de bijuterii, posete, saluri originale. Magazin online conceput pe platforma WordPress.

Website: www.chicvictim.ro

Mai multe

ARES – Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

ares-medicinia-interventionalaUn site cu un volum urias de informatie, cu o structura complexa si usor accesibila, site-ul modernizat pentru Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala, aduce o grafica noua, mult mai dinamica, care defineste identitatea ARES.

Website: Centrele Ares

Mai multe

Spitalul Constanta

Website medical pentru Spitalul Judetean de Urgenta Constanta.  SpitalulConstanta.ro este un site  in care puteti obtine informatii utile referitoare la prezentarea companiei si a locatiilor acesteia, stuff-ul medical si multe altele.
Website: www.spitalulconstanta.ro

Mai multe

Morad Group

Morad-Group-Romania-We-build-your-futureO prezentare deosebita a firmei Morad Group, grup de firme independente din domenii variate de activitate, care se sustin reciproc. Pentru ilustrare, s-au folosit tehnici de ultima generatie, utilizand svg-uri atractive. Proiectul a reprezentat o provocare deosebita prin utilizarea acestor forme geometrice, dar si a efectelor de miscare, care atrag si ilustreaza perfect conceptul care sta la baza grupului.

Website: www.moradgroup.ro

Mai multe

Dezmembrari auto

dezmembrari-autoWebsite complex din domeniul auto. Se regasesc o serie de facilitati pentru cei care doresc sa achizitioneze piese auto, pentru cei cu vehicule avariate sau parcuri de dezmembrari.

Website: www.dezmembrari.ro

Mai multe

TTM Romania

www.ttm-romania.roSite de prezentare al firmei TTM Romania care dezvolta pentru investitori activi, romani si internationali, proiecte prin care se produce energie electrica si termica din deseuri sau din resurse regenerabile. TTM colaboreaza cu companii de renume din Germania si Austria Un site de business modern si bine structurat care ofera acces usor la informatii.

Website: www.ttm-romania.ro

Mai multe

Bad Politics

 

Bad Politics este un website de top din presa online avand peste 90.000 de afisari pe luna. O platforma selectiva de discutii, comentarii, editoriale atat din Romania cat si din lume. Orice utilizator poate contribui cu informatii pe care le considera de interes public. Un site axat foarte mult pe continutul si calitatea informatiei si mai putin pe notorietate. Un proiect care ne-a starnit interesul si curiozitatea.

Website: www.badpolitics.ro

Mai multe

Klinica

Website de prezentare al clinicii KLINICA DOAMNA GHICA.  Klinica.ro contine informatii medicale utile pacientilor, dar si medicilor, analizele de laborator si promotiile oferite, pretul acestora.
Website: www.klinica.ro

Mai multe

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc

institutul-de-investigare-a-crimelor-comunismului-si-memoria-exilului-romanescUn aspect modern pentru un site incarcat de informatie si de detalii, pentru care echipa noastra a ales o versiune dinamica chiar incepand de la homepage, site-ul www.iiccr.ro este in acelasi timp responsive, fiind optimizat pentru a fi accesat de pe orice marime de rezolutie.

Website: www.iiccr.ro

Mai multe

Transvertical – Conceptie unica realizata in flash

Transvertical

Website de prezentare realizat complet in flash pentru compania de training si consultanta Transvertical. Grafica si conceptie unice, majoritatea  elementelor grafice sunt desenate manual.

http://www.transvertical.ro (momentan website-ul nu mai este disponibil)

Mai multe

FTK

Website de prezentare al programelor educationale oferite de FasTracKids copiilor cu varstele cuprinse intre 3 si 8 ani.

Website: http://www.ftk.ro

Mai multe

E-nunti, portal nunti


E-nunti, portal nunti, rochii de mireasa, aranjemente nunta si multe altele

Portal organizare nunti, pe primele locuri in Google. Un portal care aduna pe de o parte informatii utile pe de alta parte companii din domeniu. Gasiti multe informatii utile pentru organizarea unei nunti de succes.

Website: http://www.e-nunti.ro/

Mai multe

Italia Star

italiastar.roWebsite de prezentare al cunoscutei firme Italia Star care activeaza in domeniul constructiilor.  Pe piata din Romania sunt prezenti cu o gama variata de utilaje si echipamente pentru constructii realizate de  producatori italieni cunoscuti in domeniu. Ele pot fi atat cumparate cat si inchiriate prin solutii financiare  avantajoase.

http://www.italiastar.ro

Mai multe

Locatiicazare – Portal de turism

cazareLocatii cazare este un portal de turism romanesc ce se adreseaza atat turistilor cat si ofertantilor de cazare.

Website: http://www.locatiicazare.ro/

Mai multe

Rochii de mireasa

Un site de prezentare pentru cele mai variate rochii de mireasa prinse in colectii deosebite. De la croieli clasice la taieturi indraznete, linii somptuase sau diafane, de un alb imaculat sau alte nuante si culori. Orice rochie v- ati dori, cu siguranta o veti gasi aici.

www.erochiidemireasa.ro/

Mai multe

APOLODOR – website de prezentare

Cea mai mare companie de constructii si demolari din Romania cu capital integral romanesc.
Website: http://www.apolodor.ro/

Mai multe

Ultra blog

ultra-agence.frBlog de prezentare pentru o agentie din Franta, specializata in comunicare de marketing dar si in publicitate si grafic design.
Website: http://www.ultra.fr/

Mai multe

Marie Stopes International – Romania

Un website dedicat tuturor  femeilor interesate de planificarea familiala. Marie Stopes International – cu o experienta in Romania de peste 20 de ani – desfasoara campanii pentru tineri, campanii sociale, analize medicale.

http://www.mariestopes.ro/en/

Un proiect interesant prin natura sa, pe care echipa noastra a vrut sa-l aduca in atentia celor interesati cat mai repede. O interfata prietenoasa, informatii bogate , utile si bine structurate, un design fresh sunt cateva dintre caracteristicile acestui site. Ne dorim ca prin munca noastra sa fi contribut si noi la starea de bine a multor femei.

Mai multe

Expert scaune

Magazin online de prezentare si vanzare scaune. Oferta extrem de larga care acopera  toate zonele casei si biroului dumneavoastra. Un magazin online conceput pe platforma WordPress.

http://www.expert-scaune.ro/

Un proiect construit de noi de la zero, atat ca design cat si ca programare. Un site complex dar pe care ne-am dat silinta sa-l structuram cat mai bine astfel incat informatiile sa fie usor de vizualizat si accesat. Un proiect provocator din punct de vedere profesional pe care ne mandrim sa-l avem in portofoliu.

Mai multe

Husqvarna, dealer si service

Drujbe husqvarna

Reprezentanta Husqvarna, dealer si service Husqvarna autorizat. Website-ul ocupa primele locuri in Google pentru mai multe cuvinte importante.

Website: http://www.lacosma.ro/

Mai multe

Tao Tao Gradinarul

Taotao-gradinarul.ro este un website de prezentare al serviciilor si produselor oferite de firma TaoTao din domeniul amenajarilor spatiilor verzi.

Website: http://www.taotao-gradinarul.ro

Mai multe

Doza it

doza-itUn site cu un design profesional, conceput ca o platforma de stiri user-friendly, cu aspect modern, aerisit, dozaIT reprezinta efortul comun al echipei End Soft Design, dupa o idee Gabriel Nicolae Dulan.

Conceptul interactiv are rolul de a mentine interesul cititorilor si de a canaliza site-ul catre punctele de interes ale acestora.

http://www.dozait.ro/

Organizari evenimente corporate

Organizari evenimenteOrganizari evenimente – Una dintre companiile de top din Romania in organizare de evenimente corporate si team building pentru organizatii medii si mari. Siteul este pe primele locuri in motoarele google si yahoo.

Website: http://www.evenimente-corporate.ro

Mai multe

Jaluzele de exterior Shadeon

Website de prezentare al companiei Shadeon, specialisti in tehnica de umbrire, dedicat in intregime jaluzelelor de exterior.  Acest site are ca scop oferirea de informatii complete care sa ajute viitori clienti in alegerea unui anumit tip de jaluzele exterioare.  Aici veti gasi: o gama diversificata de jaluzele, sfaturi ale specialistilor,  oferte speciale si multe altele.

http://www.jaluzeledeexterior.ro/

Mai multe

Barbeauetbarbotine.fr – Website de prezentare

Website de prezentare al atelierului Barbeau & Barbotine: atelier de pictura pe portelan si pe diferite obiecte.
Website: http://www.barbeauetbarbotine.fr

Mai multe

Jaluzele de lemn Shadeon

Website care se adreseaza in intregime prezentarii unei solutii de umbrire deosebite: jaluzelele de lemn. Compania Shadeon, o firma cu experienta in tehnica de umbrire, ofera vizitatorilor sai informatii complete care sa le ofere posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga de modele, culori, dimensiuni, jaluzelele care sa le ofere confort, eleganta si eficienta in controlul luminii.

http://www.jaluzeledelemn.ro

Mai multe

Copertine Shadeon

Website de prezentare dedicat in intregime unui produs extrem de util atat pentru utilizatorii rezidentiali cat si industriali: COPERTINELE. Ideale pentru umbirea eficienta si moderna a suprafetelor mari, o gama intreaga de copertine va este prezentata pe siteu-ul firmei Shadeon,  nume de prestigiu in realizarea de copertine si produse destinate controlului gradului de iluminare a suprafetelor

http://www.copertine-shadeon.ro/

 

 

 

 

Usi garaj Shadeon

Website de prezentare al companiei Shadeon, dedicat in intregime usilor de garaj. Acest site are ca scop oferirea de informatii complete care sa ajute la alegerea unui anumit tip de usa de garaj  Aici veti gasi: detalii constructive, sfaturi ale specialistilor, o gama diversificata de usi, oferte speciale si multe altele.

http://www.usi-shadeon.ro

Mai multe

Constructii metalice – website de prezentare

Website de prezentare al firmei de constructii All Steel Buildings, marca inregistrata All Electrics Group.
Website: http://www.constructiimetalice.ro

Mai multe

REPOM

repomSite de prezentare al companiei REPOM care ofera servicii legate de instalațiile de producere a energiei electrice din surse regenerabile. Serviciile REPOM acopera intreaga gama de lucrari operationale vizand functionarea si managementul parcurilor eoliene si solare in Romania. Un site clasic de business pe care ne bucuram sa-l avem pe cartea noastra de vizita.

http://www.repom.ro/

Mai multe
Pagina 1 din 3123