Oficial: Rezultatele de cautare din Yahoo provin de la Bing

Yahoo a anuntat finalizarea tranzitiei catre algoritmul de cautare Bing. Toate cautarile din yahoo sunt practic identice cu cele din Bing. Reclamele platite sunt inca oferite direct de Yahoo, modificarea a survenit doar pentru cautarile gratuite (naturale).

Shashi Seth, Senior Vice President la Yahoo! Search Products a spus „I am proud to announce that the transition of organic search between Yahoo! and Microsoft is complete„. Dupa care a invitat pe toti cei interesati sa studieze Bing Blog pentru a vedea ce au de spus.

Momentan tranzitia afecteaza doar variantele in limba engleza. Pentru alte limbi tranzitia se va efectua in lunile urmatoare. Urmeaza transferul zonei de publicitate (varianta addwords a Yahoo si Bing).

Tranzitia a inceput aproximativ cu o saptamana in urma si a fost finalizata astazi 24 August 2010.

La sfarsitul fiecarei pagini de cautare Yahoo acum apare un mic text pe care scrie „Powered by Bing™”.

3 comentarii

 • fotos spune:
  pe 12 august 2013 at 8:04 pm

  Candva cautam „rahat verde”(de exemplu) pe google si eram bombardat cu siteuri care vindeau asa ceva.De abia de la a 3 -a pagina gaseam rahateii cautati.Ma enervasem asa de tare ca am vrut sa renunt la google. Asa am aflat ca exista bing.Acum ca bing si yahoo sunt acelasi lucru pentru mine este un pas inapoi. O zi buna.

 • Gabi Dulan spune:
  pe 27 septembrie 2010 at 9:01 am

  Da erau concurenti, dar nici Bing nici Yahoo separat nu reuseau sa faca fata lui Google. Asa prin fuziunea asta (sau achizitionarea Yahoo de catre Bing) lucrurile este posibil sa se mai schimbe.

 • Noni spune:
  pe 25 septembrie 2010 at 1:55 pm

  Dar bing a cumparat cumva yahoo? De ce sa facut acest trasnfer, ca daor erau concurenti

Comenteaza