Bun venit pe forumul End Soft Design

Moderator: c0dx

Bun venit pe forumul End Soft Design

Mesajde gotic » Mie Aug 15, 2007 6:46 pm

END SOFT DESIGN este o companie tanara, infiintata in Mai 2007. Dorinta noastra este de a oferi clientilor pagini de internet de calitate la preturi cat mai accesibile.

Va putem face o propunere de site fara nici un cost din partea dumneavoastra. Noi construim permanent pagini de internet sub forma de template. Veniti cu o idee si daca va place ce am realizat va ramane doar a dumneavoastra. :shock:

Timpul este cea mai pretioasa unealta din zilele noastre. Noi ne-am pregatit cu web siteuri pentru dumneavoastra. In sectiunea Templates va puteti alege un site complet functional sau o idee pentru viitoarea dumneavoastra pagina de internet.

Asteptam cu interes parerile dumneavoastra si suntem receptivi si la critici :wink: ne ajuta sa progresam. Orice parere de-a dumneavoastra conteaza.

Cu stima,
Echipa End Soft Design :P
Ultima oară modificat de gotic pe Mar Aug 21, 2007 10:15 pm, modificat 1 dată în total.
gotic
Site Admin

Salutare

Mesajde madalin » Mar Aug 21, 2007 6:10 pm

Toata stima si respectul pentru site, si pentru metoda de abordare a afacerii. Imi place ideea ta, si sper sa colaboram pe viitor.
madalin

Înapoi la Web Design Romania | End Soft Design